Εurobasket 2015

Γκασόλ: «Τώρα, πάμε για το χρυσό»

Η Ισπανία έδειξε πως το ήθελε περισσότερο από τη Γαλλία και γι’ αυτό πήρε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στον τελικό του Ευρωμπάσκετ, όπως δήλωσε ο… ταπεινός Πάου Γκασόλ.

Καμία αναφορά στην προσωπική του απόδοση, αλλά στην ομαδική στάθηκε ο Πάου Γκασόλ μετά τη νίκη της Ισπανίας επί της Γαλλίας και την πρόκριση στον τελικό του Ευρωμπάσκετ. Ο φόργουορντ των Μπουλς αρκέστηκε να πει πως η «φούρια ρόχα» το ήθελε περισσότερο, λέγοντας πως θα κάνει τα πάντα για το χρυσό μετάλλιο.

«Χωρίς αμφιβολία ήταν ένα μεγάλο ματς. Από τα πρώτα λεπτά είχαμε αρκετές δυσκολίες. Έπαιζαν στην έδρα τους, είχαν ενέργεια, αλλά εμείς δεν σταματήσουμε να πιστεύουμε στη νίκη. Και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος», δήλωσε αρχικά ο Πάου Γκασόλ και πρόσθεσε: «Είπα συγχαρητήρια για τη νίκη στους συμπαίκτες μου και πως τώρα πάμε για χρυσό»!

Και συνέχισε: «Ξέραμε πως έπρεπε να δώσουμε τα πάντα. Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα και έπρεπε να δείξουμε πως το θέλουμε περισσότερο από εκείνους».

Στο τέλος, ο φόργουορντ των Μπουλς ερωτήθηκε για τη διαιτησία, όπου υπάρχει σοβαρή υποψία φάουλ του Γκομπέρ πάνω του στο τέλος της κανονικής διάρκειας του ματς. Εκείνος δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο και αρκέστηκε στο: «Έκαναν απλά τη δουλειά τους και ό,τι καλύτερο μπορούσαν κάτω υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x