Euroleague

Γκέιμπριελ: «Σκληρή ομάδα ο Ερυθρός Αστέρας»

Την άμυνα που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Μάλαγα θα πρέπει να επιστρατεύσει ο Παναθηναϊκός για να επικρατήσει στο αυριανό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, όπως δήλωσε ο Κένι Γκέιμπριελ.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ και ο Κένι Γκέιμπριελ μίλησε στην κάμερα της Nova για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Σερβίας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, στάθηκε στην άμυνα που πρέπει να παίξει η ομάδα του, τα ριμπάουντ που θα είναι κομβικά, ενώ έστειλε και το δικό του… μήνυμα στον MVP της προηγούμενης αγωνιστικής και πρώην συμπαίκτη του, Τζέιμς Φελντέιν.

Αναλυτικά, ο Κένι Γκέιμπριελ μίλησε για:

-τη νίκη στη Μάλαγα: «Γυρίσαμε στα βασικά. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλαμε πολύ τη νίκη και το γεγονός ότι την πήραμε βοήθησε την αυτοπεποίθησή μας. Ξέρουμε ότι πρέπει να εστιάσουμε στην άμυνα στα τέσσερα τελευταία ματς, να παίρνουμε τα ριμπάουντ και να τρέχουμε. Όταν παίζουμε καλή άμυνα, αυτό κάνει την επίθεσή μας πιο εύκολη».

-τον Ερυθρό Αστέρα: «Είναι σκληρή ομάδα και στις δύο πλευρές του παρκέ, κυνηγάνε τα ριμπάουντ κι εμείς θα πρέπει να ελέγξουμε αυτό το κομμάτι και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

-την επιστροφή του Φελντέιν:
«Έχουμε μιλήσει με μηνύματα. Θα έρθει εδώ ως αντίπαλος και θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο στην άμυνα απέναντί του για να τον περιορίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x