Ευρώπη

Γκέρσον: «Ο Γουίμς έφαγε τον Έντελσταϊν»

Ευθύνες στον Σόνι Γουίμς, τον οποίο κατηγόρησε πως ξεσήκωσε τους παίκτες κατά του προπονητή, επέρριψε ο Πίνι Γκέρσον για την απόλυση του Ερέζ Έντελσταϊν από τη Μακάμπι.

«Βόμβες» από τον Πίνι Γκέρσον. Ο πρώην προπονητής της Μακάμπι κατηγόρησε ανοιχτά τον Σόνι Γουίμς πως ξεσήκωσε τους παίκτες κατά του προπονητή και ουσιαστικά φέρει ευθύνη για την απόλυση του Ερέζ Έντελσταϊν.

«Ποιος διάολο είναι ο Σόνι Γουίμς τελικά; Δεν μπορούσε να κρατήσει κλειστό το στόμα του στην ΤΣΣΚΑ και του το βούλωσαν όταν μίλησε για τον Μεσίνα. Πριν να τον πάρει η Μακάμπι κανένας δεν ρώτησε ποια ήταν η συμπεριφορά του στη ρωσική ομάδα. Αυτός ήταν που ξεσήκωσε τους παίκτες εναντίον του Έντελσταϊν και έπρεπε να τον σταματήσουν και να τον διώξουν. Δεν το έκανε όμως κανείς, επειδή έχει συμβόλαιο 1,3 εκατ. ευρώ. Είναι ένας παίκτης που δεν αντιλαμβάνεται τα συστήματα», τόνισε ο Ισραηλινός τεχνικός.

«Η απόφαση να απολυθεί ο Έντελσταϊν ήταν βεβιασμένη και αποτέλεσμα... υστερίας. Ο Σιμόν Μιζράχι (πρόεδρος Μακάμπι) είπε πως υπήρχαν πολλοί λόγοι για να μην απολυθεί. Η Μακάμπι έχασε στο Μιλάνο από την Αρμάνι που νίκησε την Νταρουσάφακα στην Τουρκία, αλλά και από τη Ρεάλ που είναι πολύ δυνατή ομάδα. Τα πραγματικά must win παιχνίδια είναι αυτά που έρχονται με Γαλατάσαραϊ και Ζαλγκίρις», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x