Euroleague

Γκιστ: «Άλλο στη Ρωσία, άλλο στο ΟΑΚΑ»

Αισιόδοξος πως με τη δύναμη που αντλεί απ’ τον κόσμο του, ο Παναθηναϊκός μπορεί σε πρώτη φάση να μειώσει την σειρά με την ΤΣΣΚΑ, εμφανίστηκε ο Τζέιμς Γκιστ. «Δεν έχουμε δώσει όσα μπορούμε», είπε.

Τα... κλειδιά στα οποία ο Παναθηναϊκός οφείλει να δείξει βελτίωση για να έρθει μια ενδεχομένη νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέφερε ο Τζέιμς Γκιστ που έδειξε βέβαιος πως με τη βοήθεια του κόσμου του ο Παναθηναϊκός μπορεί να καταβάλλει κάθε αντίπαλο (όπως έχει δείξει και μέσα στη χρονιά).

«Στο ΟΑΚΑ μαζί με τη βοήθεια του κόσμου μας τα πράγματα θα είναι διαφορετικά απ ότι ήταν στη Μόσχα. Το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ένα ματς που μπορούμε να το πάρουμε. Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη ενέργεια. Να βγάλουμε στο παρκέ την ενέργεια που μας διακρίνει. Δεν πρέπει να κάνουμε εύκολα λάθη και να μη δεχόμαστε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Παράλληλα θα πρέπει να περιορίσουμε τον αριθμό των λαθών μας. Αν είμαστε σωστοί σε αυτούς τους τομείς, τότε θα έχουμε τύχη. Στη επίθεση δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναλάβουμε το φαινόμενο να χάνουμε εύκολα καλάθια. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Όσο για το αν ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να μείνει.. ζωντανός, τόνισε: «Καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν έχουμε παίξει πολλές φορές κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες. Το σημαντικότερο στοιχείο, όμως, όπως είπα και πριν είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Όποτε έχουμε καταφέρει να παίξουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες τότε έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε. Ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας τόνισε: «Στόχος μας πάντα είναι να νικάμε. Σε κάθε διοργάνωση. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και στο πρωτάθλημα, αυτό θέλουμε να κάνουμε και στη Euroleague. Δεν έχουμε δώσει όσα μπορούμε. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x