Euroleague

Γκιστ: «Είναι ασέβεια για τον Παναθηναϊκό αυτή η εικόνα»

Ασέβεια για την ιστορία του Παναθηναϊκού αποτελεί η εικόνα των παικτών του κόντρα στη Ρεάλ, σύμφωνα με τον Τζέιμς Γλιστ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ των «πράσινων» τόνισε πως είναι ομάδα στο υψηλότερο σκαλί της Ευρωλίγκας και πως δεν πρέπει να χάνουν τη συγκέντρωσή τους σε κανένα σημείο. Θεωρεί πως δεν ακολούθησαν το πλάνο τους και δεν ήταν καλοί στην επίθεση και πως δεν πρέπει να κοιτούν τα πλέι οφ, αλλά μόνο τα επόμενα ματς και πως θα αλλάξουν την εικόνα τους. Θεωρεί πως τελικά μάλλον τους επηρέασε αρνητικά η απουσία του Ντόντσιτς και πως ήταν λογικό να είναι απογοητευμένος ο κόουτς Πασκουάλ.

Αναλυτικά: «Παίζουμε στο υψηλότερο επίπεδο της Euroleague και δεν μπορούμε να τα δεχόμαστε αυτά. Δεν μπορούμε να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας για 3-5 λεπτά.

Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο, δεν ήμασταν καλοί επιθετικά και εκεί κρίθηκε το ματς, στην αρχή του δεύτερου μέρους. Μετά δεν μπορέσαμε να τους φτάσουμε».

Αυτήν τη στιγμή δεν είναι ώρα να σκεφτόμαστε τα πλέι οφ. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο ματς, τι θα κάνουμε ως ομάδα για να αλλάξουμε αυτή την εικόνα. Είμαι στον Παναθηναϊκό χρόνια και ξέρω πως είναι κατά κάποιον τρόπο ασέβεια το πως δείχνουμε τώρα. Αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός. Χρωστάμε κάτι στους χιλιάδες οπαδούς μας».

Για την απουσία του Λούκα Ντόντσιτς, είπε πως: «Όταν άκουσα ότι δεν θα παίξει ο Ντόντσιτς, σκέφτηκα ότι αυτό μπορεί να είναι κακό για εμάς. Ο Ντόντσιτς έχει ώρα την μπάλα στα χέρια του. Ο Καμπάτσο είναι καλός πλέι μέικερ, βοήθησε πολύ την ομάδα του».

Τέλος, σχετικά με τις φωνές του Τσάβι Πασκουάλ στα αποδυτήρια, τόνισε πως: «Ο κόουτς Πασκουάλ ήταν εκνευρισμένος, όπως έπρεπε να είναι μαζί μας. Είμαστε δυσαρεστημένοι. Θα πρέπει να "κοιτάξουμε τον καθρέφτη" και να δούμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας ατομικά για να αλλάξει η εικόνα. Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε. Είναι άσχημο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x