Μουντομπάσκετ 2023

Γκομπέρ: «Στόχος μας δεν ήταν η νίκη επί των ΗΠΑ, αλλά η κατάκτηση του Παγκοσμίου»

Πολύ χαρούμενος με τη μεγάλη νίκη της Γαλλίας επί των ΗΠΑ ήταν ο Ρούντι Γκομπέρ, ο οποίος τόνισε πως εξ αρχής ο στόχος των «τρικολόρ» ήταν η κατάκτηση του τροπαίου.

Πανευτυχής με την πρόκριση της Γαλλίας στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν ο Ρούντι Γκομπέρ, ο οποίος τόνισε πως αρχικός στόχος των «τρικολόρ» δεν ήταν μία μεγάλη νίκη επί των ΗΠΑ, αλλά η κατάκτηση του τροπαίου.

«Στο τέλος της καριέρας μου θα είναι σίγουρα από τα παιχνίδια που θα τα θυμάμαι πολύ έντονα. Στο τρίτο δεκάλεπτο τους δώσαμε την ευκαιρία να επιστρέψουν, χάνοντας ριμπάουντ και δίνοντάς τη δυνατότητα να πετύχουν καλάθια στο ανοικτό γήπεδο. Όμως, μείναμε ενωμένοι και συνεχίσαμε να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη, συνεχίζοντας να σκοράρουμε. Οι συμπαίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά και εγώ έπρεπε να τελειώνω τις φάσεις δυνατά και να κάνω τα πάντα για την ομάδα μου. Στόχος μας δεν ήταν να νικήσουμε τις ΗΠΑ, αλλά να πάρουμε το Παγκόσμιο. Θα αντιμετωπίσουμε την Αργεντινή στα ημιτελικά, που είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και θα πρέπει να τους αναλύσουμε για να κάνουμε το σωστό», ήταν τα λόγια του Γάλλου σέντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x