Ελλάδα

Γκος: «Δεν είχαμε συγκέντρωση και σωστές επιλογές»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης και στην αστοχία στο πρώτο ημίχρονο απέδωσε το -13 του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό της Α1 μπάσκετ ο Φιλ Γκος.

Ο Αμερικανός γκαρντ του «Δικεφάλου» τόνισε πως έχασαν πολλά λέι απ και έκαναν πολλά λάθη. Περιμένει καλύτερη εμφάνιση και να έχουν περισσότερο κίνητρο στο δεύτερο ματς το ερχόμενο Σάββατο, όπως και περισσότερη συγκέντρωση κόντρα σε μία ομάδα που έχει πολύ πιο ποιοτικό ρόστερ.

Αναλυτικά: «Μπήκε δυνατά ο Παναθηναϊκός. Χάσαμε πολλά λει απ και δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε. Δεν είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεση και μείναμε χαμηλά στο σκορ. Κάναμε πολλά εύκολα λάθη και κόντρα σε τέτοιες ομάδες είναι εύκολο να ξεφύγει η διαφορά».

Αναφορικά με το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να βελτιώσει την εικόνα του στη συνέχεια της σειράς: «Δεν θα είναι εύκολο, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Έχουμε θέληση και κίνητρο για να πετύχουμε. Δεν θα πρέπει, όμως, να κάνουμε τόσο πολλά λάθη.

Οι αντίπαλοί μας έχουν ένα "γεμάτο" ρόστερ κι είναι πολύ ποιοτική ομάδα. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ολόκληρο το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x