Γκος: «Να πάρω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

Πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Φιλ Γκος, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία να κατακτήσει και έναν τίτλο με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φιλ Γκος:

Για το τι περιμένει να πάρει από τον ΠΑΟΚ αλλά και να δώσει στην ομάδα: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό του ΠΑΟΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Έχω πολύ μεγάλη εμπειρία, καθώς αυτή θα είναι η 13η σεζόν μου στην Ευρώπη. Μπορώ να βοηθήσω με τα ηγετικά μου στοιχεία την ομάδα και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».

Για το αν έχει μιλήσει με τον προπονητή: «Έχουμε μιλήσει και ξέρω τι θέλει από μένα. Αυτό που πρέπει να κάνω τώρα είναι να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου και να δημιουργήσουμε μια χημεία που θα με βοηθήσει να ενταχθώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ομάδα».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Έχω δουλέψει όλο το καλοκαίρι κάνοντας προετοιμασία. Θεωρώ ότι είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και θα μπορούσα να μπω να παίξω αμέσως. Θα χρειαστώ, βέβαια, λίγο χρόνο για να αποκτήσω ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ και θέλω να αποδείξω ότι έχω ακόμα αρκετά να δώσω».

Για το τι ξέρει για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Παρακολούθησα το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας με το Ρέθυμνο. Δεν με απασχολεί αν το παιχνίδι είναι σκληρό ή αθλητικό. Στην τελική, μιλάμε για μπάσκετ και αυτό που χρειάζεται είναι να παίξω το παιχνίδι μου».

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του: «Μπορώ να βοηθήσω στο σκορ και να παίξω καλή άμυνα, ενώ μου αρέσει να βάζω τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι. Δεν είμαι εδώ για την προσωπική μου δόξα. Αυτό που εύχομαι και ελπίζω είναι να πάρω έναν τίτλο. Δεν έχω κερδίσει ποτέ μου ένα πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι που θέλω να πετύχω».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ