Ευρώπη

Γκος: «Σιγά σιγά παίζουμε καλύτερα και δένουμε σαν ομάδα»

Ο Φιλ Γκος στάθηκε στην καλή άμυνα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Φριμπούργκ, ξεκαθάρισε πως η πρόκριση δεν έχει έρθει ακόμα και χαρακτήρισε πρόκληση το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί!

Ιδιαίτερη μνεία στην αμυντική επίδοση του ΠΑΟΚ έκανε ο Φιλ Γκος, μετά τη νίκη με 92-61 απέναντι στη Φριμπούργκ. Με τον Αμερικανό γκαρντ να επισημαίνει παράλληλα ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» αρχίζει να γίνεται «δένει» και να γίνεται ομάδα και να δηλώνει ανυπόμονος για τα… δύσκολα που έρχονται!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γκος:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Νομίζω πως δείξαμε συνέπεια στην άμυνά μας. Ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι στην άμυνα μας έδωσε το δικαίωμα να ελέγξουμε το ρυθμό. Βοηθήσαμε έτσι την επίθεση μας παίρνοντας εύκολους πόντους. Είμαι χαρούμενος γιατί σιγά σιγά παίζουμε καλύτερα σαν ομάδα και φαίνεται πως δένουμε. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη μας κι ο στόχος μας είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο, οπότε έτσι θέτουμε καλές βάσεις. Η δουλειά δεν έχει τελειώσει για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι σκληρά στην προπόνηση κι έτσι θα το καταφέρουμε».

Για το συμβάν μεταξύ Μορέιρα και Χρυσικόπουλου: «Ό, τι έγινε θα μείνει μεταξύ μας, στους παίκτες μας και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είναι κάτι που συμβαίνει και δεν αξίζει να δοθεί τόση σημασία. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλύτερο».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Είναι μια πρόκληση για εμάς. Θεωρώ πως είναι ευχάριστο όταν ετοιμάζεσαι να παίξεις δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε σ' ένα πολύ καλό περιβάλλον κι είμαστε όλοι πολύ ανυπόμονοι. Το κάθε παιχνίδι θα έχει διαφορετική προσέγγιση. Θα είναι μια εβδομάδα προκλήσεων για εμάς. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε άμυνα με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για το εντός κι εκτός έδρας πρόσωπο της ομάδας
: «Προσπαθούμε να διαφυλάσσουμε την έδρα μας. Είναι συνέπεια για κάθε ομάδα το να παίζεις το ίδιο εντός κι εκτός. Όλα βρίσκονται στο μυαλό μας. Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι κι έχουμε καθαρό μυαλό μπορούμε να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα. Έχουμε 13-14 παίκτες να παλεύουν ο ένας για τον άλλον. Όλοι θέλουμε το καλύτερο κι αυτό φαίνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x