Ελλάδα

Γκούντγουιν: «Πρέπει να τερματίσουμε στην πέμπτη θέση»

Τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει φέτος το Ρέθυμνο επιβεβαίωσε ο -MVP του ματς κόντρα στην Κύμη- Σακίλ Γκούντγουιν, τονίζοντας πως πρέπει να τερματίσουν ψηλότερα από την περσινή έκτη θέση.

Αναλυτικά, όσα είπε στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ:

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της 10ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Ρεθύμνου Cretan Kings επί της Κύμης;
«Σημαίνει πως θα γιορτάσω με τα αδέρφια μου (σ.σ. με τους συμπαίκτες μου) και πως θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου».

- Τον τελευταίο μήνα το Ρέθυμνο Cretan Kings έχει πετύχει τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές. Τι άλλαξε στην ομάδα σου και έχει θετική πορεία τις τελευταίες εβδομάδες;
«Πιστεύω πως εγώ και οι συμπαίκτες μου έχουμε περισσότερη συγκέντρωση. Δεν είναι πως μόνο ένας άλλαξε την ομάδα, αλλά μέσα από συλλογική προσπάθεια και πιστέψαμε στον εαυτό μας και το μεταφέραμε στην πράξη».

- Που θεωρείς ότι μπορεί να φτάσει το Ρέθυμνο Cretan Kings την φετινή σεζόν;
«Είπα στον Θωμά Κώττα την προηγούμενη εβδομάδα, ότι πρέπει να τερματίσουμε σε καλύτερη θέση από την προηγούμενη σεζόν, άρα στην 5η θέση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αν μπορούμε να καταφέρουμε και κάτι ακόμα καλύτερο. Οι πράξεις μετράνε περισσότερο από τα λόγια. Άρα, θα δούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x