NBA

Γκρίνια Πάρκερ για το χρόνο του-Τι απάντησε ο Αντετοκούνμπο

Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο στους Μπακς.

Λίγο πριν τον τρίτο αγώνα των Μπακς με τους Σέλτικς για τα playoffs, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο, καθώς ο Τζαμπάρι Πάρκερ εξέφρασε ανοιχτά τη δυσφορία του για το χρόνο συμμετοχής του.

«Προσπαθώ να είμαι καλός συμπαίκτης, αλλά βλέποντας τη γενικότερη εικόνα θεωρώ πως αξίζω να βρίσκομαι περισσότερη ώρα στο παρκέ και πιστεύω πως το έχω κερδίσει. Περίμενα δύο χρόνια γι’ αυτό, είμαι άνθρωπος κι έχω συναισθήματα. Όταν βλέπεις ότι ο χρόνος σου περιορίζεσαι είναι λογικό να είσαι δυσαρεστημένος. Είναι δύσκολο να μπαίνεις για 4 λεπτά και να ξαναβγαίνεις. Κανείς δεν μπορεί να το κάνει αυτό, ειδικά στη δική μου θέση. Νιώθω ότι δεν με υποστήριξαν και εγώ δεν αντέδρασα σωστά. Είμαι άνθρωπος και έκανα λάθος, προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και να είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου», τόνισε ο Πάρκερ, που έπαιξε 15 λεπτά στο πρώτο ματς και 10 στο δεύτερο, ενώ παραδέχτηκε πως ίσως να μην έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή του, Τζο Πράντι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ως ηγέτης της ομάδας πήρε θέση και τόνισε πως στην παρούσα φάση προέχει το συμφέρον του συνόλου και όχι του καθενός ξεχωριστά. «Μιλάμε με τον Τζαμπάρι και του δίνουμε να καταλάβει πως τον χρειαζόμαστε. Πρέπει να μένεις συγκεντρωμένος ό,τι κι αν συμβαίνει και να προσπαθείς να βοηθήσεις την ομάδα. Δεν θυμάμαι πόσο χρόνο έπαιξε ο καθένας, αλλά ότι χάσαμε στα δύο πρώτα ματς. Δεν έχει σημασία ποιος έπαιξε και πόσο, αλλά μετράνε οι νίκες. Πολλοί μπορεί να είναι δυσαρεστημένοι με διάφορα πράγματα, αλλά τώρα είμαστε στα playoffs και δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια λάθους. Δεν έχουμε καιρό για αυτά τα πράγματα. Κι εγώ είμαι δυσαρεστημένος, θα έπρεπε να παίρνω περισσότερες επιθέσεις, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η νίκη και αν όλοι έχουμε στο μυαλό μας αυτό το πράγμα, τόσο πιο εύκολο θα είναι για όλους μας», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x