Ελλάδα

Γλυνιαδάκης: «Η ομάδα θα εξοφλήσει τον κάθε παίκτη όπως εκείνη επιθυμεί»

Οι ομάδες θα ορίσουν το ποσοστό των δεδουλευμένων που θα καταβάλουν στους παίκτες, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Στην ευχέρεια των ομάδων θα οριστεί το ύψος των χρημάτων που θα λάβουν οι παίκτες, αφού δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με τον ΕΣΑΚΕ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

«Δεν έχουμε οικονομική συμφωνία και ούτε πρόκειται να έχουμε, με τον ΕΣΑΚΕ. Μια γραπτή συμφωνία που να διασφαλίζει ένα μέρος των δεδουλευμένων. Ο κάθε αθλητής θα διεκδικήσει σε συμφωνία με την ομάδα, αν έρθει σε συμφωνία, το ποσό που τού αναλογεί, το υπόλοιπο», δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης στην κάμερα της ΕΡΤ.

Για το αν μπορεί να γίνει επανεκκίνηση στην Α1: «Είναι πολύ επικίνδυνο, αφού ο ιός υπάρχει ακόμα. Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα. Σε σχέση με το ποδόσφαιρο, εμείς δεν πιεζόμαστε από μια παγκόσμια ομοσπονδία. Ούτε η ίδια η Ευρωλίγκα δεν έχει πάρει απόφαση».

Για τις αμοιβές των παικτών: «Κάναμε μια πρόταση στον ΕΣΑΚΕ. Ζητήσαμε να μας ακούσουν και να συζητήσουμε στο ίδιο τραπέζι. Οι ομάδες δεν δέχθηκαν και έτσι αποφάσισε η κάθε ομάδα να εξοφλήσει τον κάθε αθλητή, όπως εκείνη επιθυμεί, κατά το δοκούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x