Ελλάδα

Γλυνιαδάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Η απόφαση του Ναβάρο να σταματήσει ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει»

Τη βεβαιότητα ότι είχε φτάσει πλέον το πλήρωμα του χρόνου για να τελειώσει ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο τη σπουδαία καριέρα του εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Απόλυτα σύμφωνος με την απόφαση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση δήλωσε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Τόλη Κοτζιά, ο διεθνής σέντερ σημείωσε ότι είχε έρθει πλέον το πλήρωμα του χρόνου για να τελειώσει ο Ισπανός τη σπουδαία καριέρα του.

Όσο για το δικό του μέλλον, αποκάλυψε ότι θα παίξει μια χρονιά ακόμα και ανέφερε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιες ελληνικές ομάδες.


Αναλυτικά όσα είπε ο Γλυνιαδάκης

Για το πού θα παίξει την προσεχή σεζόν: «Έχουμε κάποιες συζητήσεις και θα δούμε. Θα παίξω και του χρόνου και βλέπουμε. Μιλάω με κάποιες ομάδες από την Ελλάδα και θα δούμε πού θα καταλήξει. Έχει γίνει ένας κύκλος στο εξωτερικό, ο οποίος έχει κλείσει πλέον για μένα».

Για τον Ναβάρο: «Είχα βρεθεί αντίπαλός του από τότε που ήμουν στην εθνική Παίδων και ήταν από τότε εξαιρετικός. Αυτός και ο Γκασόλ ήταν οι δυο παίκτες που ξεχώριζαν και φαίνονται πολύ περισσότερο από όλους. Ειδικά το μακρινό σουτ του Ναβάρο ήταν χαρακτηριστικό από τότε. Ήταν πραγματικά ασταμάτητος. Τον προσέχαμε περισσότερο και από τον Γκασόλ».

Για την απόφαση του Ναβάρο να σταματήσει: «Ίσως και πιο πριν θα έπρεπε να σταματήσει, πάντως όχι αργότερα. Έχει κάνει μια φανταστική καριέρα και δεν υπήρχε λόγος να παίξει κάπου αλλού πέρα από την Μπαρτσελόνα. Το να σταματήσει τώρα ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει».

Για το πόσο δύσκολο είναι να συνεχίζεις όσο μεγαλώνεις: «Πρέπει να το αγαπάς. Όσο μεγαλώνεις, είναι δυσκολότερο. Κάθε χρονιά που περνάει μετά τα 35 είναι εξαιρετικά δύσκολη. Είναι πολυτέλεια να παίζεις σε υψηλό επίπεδο σε αυτή την ηλικία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x