Euroleague

Γλυνιαδάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Ολυμπιακός έχει εμπειρία και κορμό»

Στις αγωνιστικές αρχές του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με την εμπειρία και το σταθερό κορμό της ομάδας απέδωσε ο σέντερ της Κύμης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, τη νίκη του στο Μιλάνο μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης μίλησε στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα:

-τη νίκη του Ολυμπιακού στο Μιλάνο: «Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Παπανικολάου έχασε τις βολές μεν, αλλά η άμυνά του κράτησε την ομάδα στο σωστό δρόμο κι αυτό δείχνει τον αμυντικό προσανατολισμό του Ολυμπιακού. Όποιος υπογράφει στον Ολυμπιακό αργά ή γρήγορα γίνεται αποτελεσματικός και στην άμυνα».

-τον κορμό του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός έχει έμπειρα παιδιά, που δεν είναι μεγάλα σε ηλικία. Έχει έναν κορμό που μπορεί να καλύψει το σημαντικό κενό του Σπανούλη. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις πάρει Ευρωλίγκα. Η Αρμάνι παίζει κάπως άναρχα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα, αλλά αν μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός μείνει στις δικές της αρχές και δεν παρασυρθεί, έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει στο τέλος».

-την παρουσία του Βουγιούκα στον Παναθηναϊκό: «Ο Βουγιούκας είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει. Είναι συγκεκριμένα πράγματα που χρειάζονται σε κάθε ομάδα για 10-15 λεπτά. Τη διαφορά την κάνουν πλέον παίκτες που είναι πιο αθλητικοί, αλλά και ο Βουγιούκας είναι απαραίτητος».

-την πορεία της Κύμης: «Η Κύμη είναι μια εξαιρετική και πολύ οργανωμένη ομάδα, με την οικογένεια Θεοδώρου να τη στηρίζει. Ήμασταν άτυχοι που δεν καταφέραμε να προπονούμαστε όλοι μαζί. Αυτό σε συνδυασμό με το κακό μας πρόγραμμα δεν μας επέτρεψε να κάνουμε νίκες. Όμως θεωρώ πως πλέον είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις και για μας από εδώ και πέρα αρχίζει το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x