Ευρώπη

Γουαναμέικερ και Ντατόμε θέλει ο Μεσίνα στην Αρμάνι

Ο Έτορε Μεσίνα είναι και επίσημα από χθες νέος προπονητής και πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, πρώτοι του στόχοι είναι οι Μπραντ Γουαναμέικερ και Τζίτζι Ντατόμε.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του από την Αρμάνι Μιλάνο ως ο νέος προπονητής και πρόεδρος της ομάδας για τα επόμενα 3+2 χρόνια, ο Έτορε Μεσίνα έχει αρχίσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα λοιπόν με το έγκυρο ιταλικό «Sportando» και την «Gazzetta Dello Sport», ο 60χρονος Ιταλός πρώην βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σαν Αντόνιο Σπερς, έχει στο στόχαστρό του τους Μπραντ Γουαναμέικερ και Τζίτζι Ντατόμε.

Ο Αμερικανός γκαρντ, αποχώρησε από τους Μπόστον Σέλτικς και η επιστροφή του στην Ευρώπη είναι δεδομένη, ενώ ο Ιταλός φόργουορντ, έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε, όμως η παραμονή του δεν θεωρείται δεδομένη, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η τουρκική ομάδα. Δεν αποκλείεται λοιπόν άμεσα η Αρμάνι Μιλάνο να κινηθεί για την απόκτηση των δύο αυτών παικτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x