Euroleague

Γουίλιαμς-Γκος: «Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, θέλω να έχω την μπάλα στο τέλος»

Παρά το άστοχο σουτ του στο φινάλε του αγώνα, ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Γουίλιαμς-Γκος, δήλωσε πως έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Μπορεί να στάθηκε μοιραίος για την ομάδα του, αλλά ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, εξέφρασε την εμπιστοσύνη που έχει στις δυνατότητές του. Επίσης, ο 24χρονος πρόσθεσε ότι θέλει την μπάλα στα χέρια του στο τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γουίλιαμς-Γκος στην κάμερα της NOVA:

- Για την ήττα από τη Φενέρ: «Είναι θέμα χημείας. Είμαστε νέα ομάδα και για να κερδίσουμε τέτοια παιχνίδια θέλουμε χημεία. Εμείς αυτό δεν το έχουμε. Είναι ακόμα νωρίς και το δουλεύουμε και πιστεύω πως στη συνέχεια θα έχουμε φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα».

- Για την τελευταία φάση: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και θέλω να έχω την μπάλα στο τέλος. Η μπάλα γλίστρησε για λίγο, όμως σούταρα. Δεν χάνω την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Σίγουρα θα ήθελα η τελευταία φάση να ήταν διαφορετική και να νικούσαμε».

- Για το αν νιώθει έτοιμος για το επόμενο βήμα: «Νιώθω έτοιμος, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψω με την ομάδα. Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που θα μας βοηθήσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x