Euroleague

Γουίλιαμς-Γκος για Σπανούλη: «Κάνει τα πάντα για να νικήσει» (video)

Χαρούμενος και ενθουσιασμένος που αγωνίζεται φέτος στον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας.

Στον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος έκανε focus η Ευρωλίγκα, με τον Αμερικανό γκαρντ να μιλάει για τον Ολυμπιακό, τον Ντέιβιντ Μπλατ, τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και το όνειρό του.

«Ήταν τιμητικό για εμένα που αποτέλεσα την πρώτη μεταγραφή αυτού του προπονητή σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Όταν μου τηλεφώνησε και υπέγραψα το συμβόλαιο, ήταν πολύ σημαντικό για εμένα», δήλωσε αρχικά ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για τον Βασίλη Σπανούλη:

«Και τι δεν μπορείς να μάθεις από εκείνον; Έχει πολλές εμπειρίες τόσο εντός, όσο κι εκτός του γηπέδου. Κάνει τα πάντα για να νικήσει. Ανυπομονώ να περάσω έναν ολοκλήρωσε χρόνο μαζί του, να μπω στο μυαλό του και να μάθω όσα περισσότερα μπορώ».

Για το ποιο είναι το κίνητρό του: «Αυτό που με κρατάει ξύπνιο είναι να σκέφτομαι τον τίτλο της Ευρωλίγκας. Είχα την τύχη πέρσι να παρακολουθήσω το Final Four στο Βελιγράδι και ήταν μία απίστευτη εμπειρία. Σκεφτόμουν πως κάποια μέρα πρέπει να παίξω κι εγώ. Είναι τρελό που είμαι στην Ευρωλίγκα, με μία ομάδα με μεγάλες επιτυχίες και που έχει βρεθεί σε Final Four. Ελπίζω να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα».

Στη συνέχεια, στον Αμερικανό γκαρντ αναφέρθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ: «Ο Νάιτζελ είναι ένα ξεχωριστό παιδί, έχει δεσμευτεί και είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειάζεται για να κάνει το επόμενο βήμα», ενώ ο Βασίλης Σπανούλης είπε:

«Διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα. Έχει έναν σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας. Περιμένουμε πολλά από εκείνον. Εκτός του γηπέδου είναι ένα πολύ καλό παιδί, είναι ταλαντούχος μέσα στο γήπεδο. Μέχρι στιγμής συνεργαζόμαστε πολύ καλά».

Με τη σειρά του, ο Κώστας Παπανικολάου ανέφερε: «Μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Φυσικά πέρσι έκανε μία σπουδαία σεζόν με την Παρτίζαν και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που είναι εδώ».

Τέλος, ο Αξέλ Τουπάν τόνισε: «Περνάμε πολύ χρόνο μαζί εκτός του γηπέδου. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, έχει πολλές δυνατότητες, είναι ακόμα νέος και είμαι σίγουρος πως θα έχει ένα λαμπρό μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x