Ελλάδα

Γουίλιαμς-Γκος: «Τυχερός που θα έχω δίπλα μου τον Σπανούλη»

Χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και θα έχει συμπαίκτη τον Βασίλη Σπανούλη, δήλωσε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Ενθουσιασμένος ενόψει της νέας σεζόν με τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, στο περιθώριο της επίσημης πρώτης προπόνησης. Ο Αμερικανός γκαρντ περιμένει να μάθει πολλά δίπλα στον αρχηγό, ενώ υποσχέθηκε σκληρή δουλειά.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινήσαμε. Τις προηγούμενες ημέρες κάναμε ένα ανεπίσημο ξεκίνημα δοκιμάζοντας μερικά πράγματα ενόψει της επίσημης “πρώτης”, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που πιάνουμε δουλειά», δήλωσε αρχικά ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Για την πρώτη του σεζόν στην Ευρωλίγκα: «Θα δουλεύουμε σκληρά κάθε ημέρα και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό κάθε μέρα. Με σκληρή δουλειά θα “χτίσουμε” αυτό που πρέπει, για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για τον Ντέιβιντ Μπλατ: «Είναι σπουδαίος προπονητής, κάνει πολύ καλή δουλειά. Θέλει να δουλεύουμε σκληρά κάθε ημέρα, να παίζουμε γρήγορα στο transition και η άμυνα είναι άλλο ένα κομμάτι που θέλει να εστιάσουμε και να είμαστε καλοί. Θέλει να είμαστε τέλειοι. Ο Ολυμπιακός είναι ιστορικό σωματείο και είναι γνωστό πως στοχεύει στην κατάκτηση τίτλων. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Κάθε μέρα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά για να έρθουν και οι τίτλοι».

Για τον Σπανούλη: «Είναι πολύ έμπειρος και επιτυχημένος παίκτης. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Εγώ προσωπικά είμαι τυχερός που τον έχω δίπλα μου. Θα μάθω πάρα πολλά από εκείνον και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε για να μάθω ακόμα περισσότερα».

Για το αν η έλλειψη τίτλων είναι πίεση ή κίνητρο: «Σίγουρα είναι κίνητρο. Δεν είναι μυστικό πως θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους. Πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά στο παρκέ, να ακολουθούμε το πλάνο και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x