NBA

Γουόλ: «Είμαι έτοιμος να παίξω!»

Έτοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει τους Ουίζαρντς την επόμενη σεζόν δηλώνει ο Τζον Γουόλ, ο οποίος έχει να παίξει από τον Δεκέμβριο του 2018!

Κανονικά θα μπορούν να υπολογίζουν στον Τζον Γουόλ την επόμενη σεζόν οι Ουίζαρντς!

Ο 29χρονος γκαρντ τόνισε πως νιώθει απόλυτα υγιής, καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός αγωνιστικής δράσης από τον Δεκέμβριο του 2018 και πως θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα της Ουάσιγκτον στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020/21.

«Είμαι στο 110%. Είμαι υγιής! Ανυπομονώ να βγω στο παρκέ», δήλωσε αρχικά ο Τζον Γουόλ στο «202 Assist» και πρόσθεσε: «Έχω επικεντρωθεί να παίξω και να δω πόσο έχει βελτιωθεί ο Μπιλ και πως έχει βελτιωθεί η ομάδα. Επίσης, θέλω να δω τι αλλαγές έχει κάνει η ομάδα, ώστε να είναι προετοιμασμένη για την επόμενη σεζόν και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Από ‘κει και πέρα, ο 29χρονος γκαρντ πιστεύει για τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ ότι: «Θα τη διακόψουν για να είναι απόλυτα έτοιμοι για την επόμενη».

Τέλος, για το πώς θα νιώσει που θα πατήσει ξανά παρκέ, ύστερα από καιρό: «Είμαι σίγουρος ότι θα παίξω, όπως έπαιζα και πριν, γιατί αγαπάω πολύ αυτό που κάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x