Ελλάδα

«Η ΑΕΚ μου προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία»

Ενθουσιασμένος απ’ τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Ποπς Μενσά-Μπονσού. Ο Βρετανός τόνισε ότι ξέρει σε πόσο ιστορική ομάδα ήρθε και δήλωσε έτοιμος ν’ αρπάξει την ευκαιρία που του δίνει.

Γεμάτος όρεξη να προσφέρει και ν’ απογειώσει ξανά την καριέρα του έφτασε στην ΑΕΚ ο Ποπς Μενσά-Μπονσού.

Μετά την άφιξή του στην Ελλάδα ο Βρετανός έκανε κιόλας την πρώτη του προπόνηση με τα «κιτρινόμαυρα» και θ’ αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Στις πρώτες του δηλώσεις, δε, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος απ’ την προοπτική της «Ένωσης» και ενήμερος για το βάρος της φανέλας της.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τον ερχομό μου στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να παίξω, να βρω χημεία με τους συμπαίκτες μου και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Η ΑΕΚ μου προσφέρει μία μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσω κάτι από την αρχή και θέλω να την εκμεταλλευτώ. Μου αρέσει να ηγούμαι», τόνισε αρχικά. Και συνέχισε:

«Εννοείται πως ξέρω πως ήρθα σε μία ιστορική ομάδα. Άλλωστε, έπαιξαν στην ΑΕΚ δύο φίλοι μου, ο Τζέι Αρ Χόλντεν και ο Άντριου Μπετς με τους οποίους μιλάω συχνά και μου έχουν αναφέρει αρκετά πράγματα. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με στόχους, εγώ είμαι ένα παίκτης με φιλοδοξίες, οπότε θεωρώ ότι πήρα μία σωστή απόφαση για την καριέρα μου».

Όσο για το βαθμό ετοιμότητάς του και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει στο παιχνίδι της Κυριακής, δήλωσε: «Είμαι έτοιμος να παίξω στον αυριανό αγώνα και θα δώσω τα πάντα για να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x