Euroleague

Η άφιξη του Ολυμπιακού στο Κάουνας (pics/vids)

Στο Κάουνας ενόψει των δύο αγώνων των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τη Ζαλγκίρις βρίσκεται από τις 20:00 η αποστολή του Ολυμπιακού.

Έπειτα από μία πτήση δυόμισι ωρών, ο Ολυμπιακός έφτασε στο Κάουνας ενόψει των δύο αγώνων με την Ζαλγκίρις για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν όλοι οι παίκτες πλην του τραυματία Αγραβάνη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως αύριο θα μεταβούν στην πόλη για να παρακολουθήσουν το ματς και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, μαζί με τον αντιπρόεδρο, Γιώργο Σκινδήλια.

Αποστολή στο Κάουνας, Νίκος Ζέρβας

Το αεροπλάνο των «ερυθρόλευκων» (σ.σ. πτήση τσάρτερ) αναχώρησε στις 17:25 με μικρή καθυστέρηση από το «Ελ. Βενιζέλος» και έπειτα από δυόμισι ώρες εξαιρετικού ταξιδιού έφτασε στην λιθουανική πόλη. Η αποστολή, αφού παρέλαβε τα πράγματά της, πήγε κατευθείαν στο ξενοδοχείο για ξεκούραση, καθώς η σημερινή προπόνηση έγινε στο ΣΕΦ.

Αύριο στις 10:30 το πρωί, οι δευτεραθλητές Ευρώπης θα προπονηθούν στην «Zalgirio Arena», όπου θα δοκιμάσει να γυμναστεί κανονικά και ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο υπαρχηγός, δεν έλαβε μέρος στο σημερινό πρόγραμμα, όπως και ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος ενδέχεται να παίξει στο τέταρτο ματς της Πέμπτης.

Το θετικό, είναι πως η πτήση τσάρτερ, βοήθησε οι παίκτες να έχουν την άνεσή τους, να ξεκουραστούν και να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση των τραυματισμών τους. Ο καιρός στο Κάουνας είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να είναι στους 15ο C.

Στο αεροδρόμιο, την αποστολή περίμεναν για δηλώσεις δύο-τρείς λιθουανοί δημοσιογράφοι.

Αξίζει να αναφερθεί, πως στο γήπεδο θα βρεθούν αύριο και περίπου 50 οπαδοί του Ολυμπιακού, ενώ λόγω του αγώνα χόκεϊ που θα γίνει την Τετάρτη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανάμεσα σε Λιθουανία και Ρουμανία, κάτω από το παρκέ θα υπάρχει πάγος.

Παράλληλα, η χωρητικότητα του γηπέδου που είναι 15.600 θεατές, θα μειωθεί για τους αγώνες μπάσκετ λόγω του πάγκο στους 13.200.

Δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από το ταξίδι και την άφιξη:





inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x