NBA

Η αυτοκριτική του Αντετοκούνμπο

Η μικρή κάμψη στην απόδοση του ίδιου και των Μπακς προβληματίζει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έκανε δημόσια την αυτοκριτική του.

Παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει την ωριμότητα να διακρίνει πως ο ίδιος και η ομάδα του περνούν μια μικρή περίοδο αγωνιστικής κάμψης. Ο 20χρονος άσος έκανε δημοσίως την αυτοκριτική του.

«Πρέπει να βρω ρυθμό. Μετά τις ανταλλαγές χάσαμε λίγο το ρυθμό μας. Θα πρέπει να βάλω τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι όταν έχω την μπάλα και αν δεν μπορώ, να επιτίθεμαι περισσότερο στο καλάθι. Ο Μπράντον (Νάιτ), που έφυγε για τους Σανς, ήταν ο καλύτερος παίκτης μας. Θα πρέπει να βρούμε παίκτες για να κάνουν τη δουλειά του. Αυτό δεν σημαίνει πως όλοι θα αναγκαστούν να αλλάξουν το παιχνίδι τους. Δεν πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Πιστεύω πως θα τη βρούμε τη λύση», τόνισε.

Ο Αντετοκούνμπο μετά το All Star Game είδε τα ποσοστά του να πέφτουν από το εντυπωσιακό 63,3% στο 36%. Πάντως αυτό δεν ακυρώνει την εξαιρετική σεζόν που διανύει, έχοντας διψήφιο αριθμό πόντων σε 41 από τα 59 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, σε σχέση με τα μόλις 23 πέρσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x