Ευρώπη

Η διοίκηση της Χίμκι ακύρωσε το πρόστιμο σε παίκτες και προπονητές!

Ουδέποτε τέθηκε σε ισχύ το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε παίκτες και προπονητικό σταφ της Χίμκι, καθώς αυτό ακυρώθηκε, όπως αποκάλυψε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας της Μόσχας, Πάβελ Αστάχοφ.

Στις αρχές του Γενάρη, η διοίκηση της Χίμκι επέβαλε πρόστιμο που προέβλεπε «κούρεμα» ύψους 50% στους μισθούς παικτών και προπονητικού σταφ, λόγω των μέτριων αποτελεσμάτων σε VTB League και Ευρωλίγκα.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Πάβελ Αστάχοφ, αυτό ουδέποτε τέθηκε σε ισχύ, καθώς ακυρώθηκε, αφού το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα μπήκε γρήγορα στον σωστό… δρόμο και στις δύο διοργανώσεις.

«Στην πραγματικότητα τα πρόστιμο ακυρώθηκε. Για την ακρίβεια, τους είχα πει ότι αν η ομάδα αλλάξει συμπεριφορά και δουλέψει, τότε το πρόστιμο θα ακυρωθεί. Δουλειά μου δεν είναι να επιβάλω πρόστιμα, αλλά να δίνω κίνητρα στην ομάδα. Για να είμαι ειλικρινής, είπα στους παίκτες ότι θα τους δώσω ένα μπόνους. Από τότε, όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά, καθώς οι παίκτες ανταποκρίθηκαν. Από την άλλη, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάνει και την καλύτερη πορεία μέχρι στιγμής στη VTB League, αλλά η νίκη στην Αγία Πετρούπολη επί της Ζενίτ, μας γεμίζει αισιοδοξία. Ελπίζω να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες, μπορούμε μέχρι το τέλος, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα στα playoffs», ήταν τα λόγια του τζένεραλ μάνατζερ της ρωσικής ομάδας στην ιστοσελίδα «izvestia.ru».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x