NBA

Η επένδυση που έκανε πολύ πλουσιότερο τον Κόμπι Μπράιαντ

Ο Κόμπι Μπράιαντ έχει ΚΑΙ επιχειρηματικό μυαλό.

Πέρα από ένας θρύλος του ΝΒΑ, ο Κόμπι Μπράιαντ αποδεικνύεται και ένας πανέξυπνος άνθρωπος εκτός παρκέ. Μια επένδυση μόλις 6 εκατ. δολαρίων που έκανε πριν λίγα χρόνια έχει αποφέρει ήδη στον άλλοτε σταρ των Λέικερς περισσότερα από 200 εκατ. δολάρια!

Ο Κόμπι είχε επενδύσει το Μάρτιο του 2014 στο ενεργειακό ποτό BodyArmor αγοράζοντας το 10% για περίπου 6 εκατ. δολάρια. Ο κολοσσός της Coca-Cola ανακοίνωσε πως απέκτησε ένα μερίδιο της συγκεκριμένης φίρμας και πλέον οι μετοχές του Κόμπι σε αυτή αγγίζουν σε αξία τα 200 εκατ. δολάρια!

Προφανώς ο Κόμπι είχε δει κάτι στη συγκεκριμένη εταιρεία, που όταν επένδυσε σε αυτή προερχόταν από μια χρονιά με 10 εκατ. δολάρια σε πωλήσεις, αλλά πλέον εκτιμάται πως για το 2018 αυτές θα ξεπεράσουν τα 400 εκατ.!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κόμπι κέρδισε 328 εκατ. δολάρια στην 20ετή καριέρα του στο ΝΒΑ και περίπου άλλα τόσα με δραστηριότητες εκτός των παρκέ σε αυτό το διάστημα. Έκτοτε έχει επενδύσει σε μια εταιρεία παραγωγής, η οποία αποδεικνύεται εξαιρετικά κερδοφόρα και ήδη του έχει αποφέρει και ένα Όσκαρ για το animated film μικρού μήκους «Dear Basketball».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x