NBA

Η επίδραση του Μπάτλερ σε Τάουνς και Γουίγκινς (pic)

Οι Καρλ - Άντονι Τάουνς και Άντριου Γουίγκινς μάλλον θα αισθάνονται πιο απελευθερωμένοι με την μετακίνηση του Τζίμι Μπάτλερ από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στους Σίξερς.

Ο Τζίμι Μπάτλερ είχε τεράστια επιρροή τόσο στο παιχνίδι των Τίμπεργουλβς όσο και των Τάουνς – Γουίγκινς, με τους τελευταίους να νιώθουν πιο άνετοι με την φυγή του έμπειρου σούτινγκ γκαρντ / σμολ φόργουορντ.

Ο 29χρονος άσος, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, είχε σημαντική επίδραση στην απόδοση των δύο αθλητών, όταν ο πρώτος βρισκόταν στο παρκέ ή στον πάγκο.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Μπάτλερ αγωνιζόταν, ο Τάουνς είχε 17.7 πόντους (43% σουτ) ενώ ο Γουίγκινς 16.3 πόντους (40%)σουτ, κατά μέσο όρο. Αντίθετα, όταν ο πρώην πλέον άσος των Τίμπεργουλβς βρισκόταν στον πάγκο, οι αριθμοί τους σημείωναν θεαματική άνοδο, με τον πρώτο να έχει 27.3 πόντους (54% σουτ) και ο δεύτερος με 18.3 πόντους (45% σουτ), σε συνδυασμό με 54% στο τρίποντο, κατά μέσο όρο.

Όπως προκύπτει λοιπόν, τα δύο μεγάλα αστέρια των «λύκων» δίχως την παρουσία του Μπάτλερ στο παρκέ, ήταν πιο παραγωγικοί σε σχέση με όταν βρίσκονταν όλοι μαζί στο παρκέ.




Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x