Euroleague

Η κατάταξη της Ευρωλίγκας και το πρόγραμμα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Δεν χάνει το πλεονέκτημα έδρας ο Ολυμπιακός που «παλεύει» για τη δεύτερη θέση, πολύ δύσκολα τετράδα ο Παναθηναϊκός. Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία και τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα.

Με τη νίκη απέναντι στην Μπάμπεργκ, ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο 18-7 και είναι στη δεύτερη θέση, μαζί με τη Φενέρμπαχτσε, της οποίας υπερτερεί σε ισοβαθμία.

Οι ερυθρόλευκοι είναι τρεις νίκες πάνω από Ζαλγκίρις-Ρεάλ (15-10) και ουσιαστικά... δεν γίνεται να χάσουν το πλεονέκτημα έδρας. Το μόνο που μένει να δούμε είναι πού θα τερματίσει η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία μπορεί να... βλέπει μέχρι και για κορυφή, αν κάνει διπλό στην έδρα της ΤΣΣΚΑ (20-5) και της «κάτσουν» κάποια αποτελέσματα.

Πιο πολύπλοκα είναι τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό μετά τη βαριά ήττα στη Μαδρίτη. Οι πράσινοι είναι στο 14-11 και πρακτικά απέχουν δύο νίκες από την τετράδα και τις Ζαλγκίρις-Ρεάλ, αφού υστερούν σε τυχόν ισοβαθμίες και με τις δύο. Μοιάζει πολύ δύσκολο το τριφύλλι να καλύψει την απόσταση στις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές...

Βέβαια, η ελληνική ομάδα, που δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, πρέπει να κοιτά και από κάτω της τι γίνεται. Ρεαλιστικά δεν κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ, αφού και κάποια εύκολα ματς έχει να δώσει στο ΟΑΚΑ (με Αστέρα και Βαλένθια) και η ένατη Μπασκόνια είναι... τρεις νίκες μακριά (12-13, αλλά υστερεί σε ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό), με τα περιθώρια να είναι στενά για μία τέτοια απίστευτη ανατροπή...

Το πρόγραμμα Ολυμπιακού ως το τέλος

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα (15/3)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός (21/3)
Ολυμπιακός-Εφές (23/3)
Μάλαγα-Ολυμπιακός (30/3)
Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις (6/4)

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού ως το τέλος

Μάλαγα-Παναθηναϊκός (16/3)
Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας (20/3)
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός (22/3)
Παναθηναϊκός-Βαλένθια (30/3)
Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός (5/4)

Η κατάταξη της Ευρωλίγκας

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x