Euroleague

Η κατάταξη της Ευρωλίγκας

Ξεκάθαρο αφεντικό για πλεονέκτημα έδρας ο Ολυμπιακός μετά το μεγάλο διπλό επί της Ρεάλ. Πάντα… δυνατά στο «κόλπο» ο Παναθηναϊκός, που... δεν χαλάστηκε από την ήττα των Μαδριλένων.

Χαμόγελα για τους αιώνιους αυτή την εβδομάδα στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλο διπλό μέσα στη Μαδρίτη και οκτώ «στροφές» πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, ανέβηκε στο 15-7, κάτι που τον έχει χρίσει ξεκάθαρο αφεντικό για μία από τις τέσσερις θέσεις που δίνουν πλεονέκτημα έδρας.

Κι αυτό διότι είναι ήδη δύο νίκες πάνω από τις Ρεάλ, Χίμκι, Ζαλγκίρις (δίχως να υπολογίζονται τυχόν ισοβαθμίες, όπου για παράδειγμα σε ισοβαθμία με τη «βασίλισσα» υπερτερεί η ελληνική ομάδα)!

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 14-8 και σταθερά εντός τετράδας. Μάλιστα, η αποψινή ήττα της Ρεάλ από τον Ολυμπιακό, ίσως δεν χάλασε και ιδιαίτερα τους πράσινους, καθώς διατήρησαν από κάτω τους Μαδριλένους (13-9).

Σε δύο εβδομάδες θα διεξαχθεί η επόμενη (23η) αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Βαλένθια στο ΣΕΦ (22/8) και τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στο «σπίτι» της Χίμκι.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x