Ελλάδα

«Όχι Μπάμπεργκ για Μέλι, συζητήσεις με Φότου ο Παναθηναϊκός» (vids)

Το βάρος στην απόκτηση του Άιζακ Φότου από τη Ζαραγόσα έχει ρίξει ο Παναθηναϊκός, μετά την αρνητική απάντηση της Μπάμπεργκ για τον Μέλι - Ρήτρα που ισχύει μέχρι τις 25/7 προβλέπεται στο συμβόλαιό του.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ήθελε τον Νικολό Μέλι για την ενίσχυση του ρόστερ του στη θέση του πάουερ-φόργουορντ, αλλά την επιθυμία του «τριφυλλιού» ξέκοψε άμεσα η ομάδα του παίκτη, η Μπάμπεργκ και πλέον το «τριφύλλι» έχει στραφεί στον Νεοζηλανδό άσο της Σαραγόσα, Άιζακ Φότου (2,02).

Όπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο γνωστός δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Πικ, ο Παναθηναϊκός ζήτησε από την Μπάμπεργκ να διαπραγματευτούν για τον Ιταλό καλαθοσφαιριστή, αλλά οι Γερμανοί ήταν κάθετα αρνητικοί και απέκλεισαν το ενδεχόμενο παραχώρησής του και πλέον «φουλάρει» για την απόκτηση του 22χρονου φόργουορντ.

Στο συμβόλαιο που έχει ο Νεοζηλανδός με τη Σαραγόσα προβλέπεται ρήτρα μέχρι τις 25 Ιουλίου, που εφόσον καταβληθεί από κάποιον ενδιαφερόμενο, ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος.

Τη σεζόν 2015-16 είχε στη διοργάνωση του Eurocup 9,1 πόντους (64,3% δίποντα, 34,3% τρίποντα) μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι, 3,6 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ.









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x