NBA

Η ομάδα των ανατροπών οι Σίξερς (video)

Η σεζόν συνεχίζεται εντυπωσιακά στο ΝΒΑ και ανάμεσα στις ομάδες που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι στιγμής είναι οι Φιλαδέλφεια 76ερς με την απόδοσή τους πάνω στα παρκέ.

Το σύνολο του Μπρετ Μπράουν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής στη σεζόν στην Ανατολική Περιφέρεια, οι οποίες έχουν συνοδευτεί με ορισμένες εντυπωσιακές ανατροπές.

Για την ακρίβεια, οι Σίξερς βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες ανατροπές έως τώρα στην χρονιά. Τα ξημερώματα, στην έδρα των Ντιτρόιτ Πίστονς το έκαναν ακόμη μια φορά, καθώς κάλυψαν διαφορά 15 πόντων και πανηγύρισαν στο τέλος τη νίκη με σκορ 117-111.

Πλέον, οι Σίξερς καταγράφουν τέσσερις ανατροπές σε παιχνίδια που βρίσκονται τουλάχιστον 15 πόντους πίσω, γεγονός που τους τοποθετεί στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Οι προηγούμενες αναμετρήσεις που οι Σίξερς κάτι αντίστοιχο ήταν κατά σειρά κόντρα σε Ορλάντο Μάτζικ (21/10, 116 - 115), Φoίνιξ Σανς (20/11, 119 - 114) και Μπρούκλιν Νετς (25/11, 127 - 125).

Ταυτόχρονα, ο Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος ηγήθηκε με 38 πόντους στην χτεσινή επικράτηση μέσα στο Ντιτρόιτ, πέτυχε για 3η φορά στην καριέρα του να καταγράψει τουλάχιστον 35 πόντους σε συνεχόμενα παιχνίδια. Στο προηγούμενο παιχνίδι των Σίξερς απέναντι στους Ράπτορς (6/12, 113 – 102 εκτός έδρας ήττα) είχε σημειώσει εξίσου 38 πόντους.

Δείτε το βίντεο:
















Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x