NBA

Η πρώτη φωτογράφιση της «Dream Team» των Γουόριορς

Την πρώτη του φωτογράφιση με την φανέλα των Γουόριορς έκανε ο ΝτεΜάρκους Κάζινς δίπλα στο πλευρό των τεσσάρων σταρ της ομάδας.

Αν υπήρχε μια εικόνα που θα τρόμαζε κάθε επίδοξο διεκδικητή του τίτλου, σίγουρα θα ήταν η παραπάνω φωτογραφία από την «media day» των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Η ομάδα του Στιβ Κερ «πόζαρε» στον φακό, με τους πέντε all stars να «φοράνε» το καλό τους χαμόγελο και να φωτογραφίζονται για τις ανάγκες του ΝΒΑ. Δίπλα στους Κάρι, Ντουράντ, Γκρίν και Τόμπσον βρέθηκε το νέο απόκτημα της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο, ΝτεΜάρκους Κάζινς, με τον 28χρονο σέντερ να παρουσιάζεται πολύ ορεξάτος και ευδιάθετος.

Σε δηλώσεις του ο πρώην παίκτης των Πέλικανς ανέφερε μεταξύ άλλων πως:

«Αρχίζω και βρίσκω τον καλό μου εαυτό. Αισθάνομαι ξανά σαν αθλητής. Αυτό που μου δίνει ώθηση είναι οι «haters», αυτό μου αρέσει και μου δίνει κίνητρο να επιστρέψω σύντομα στην δράση» ανέφερε.

Να τονίσουμε πως η επιστροφή του στα παρκέ δεν θα αργήσει να έρθει, καθώς πληροφορίες από την άλλη πλευρά του ατλαντικού αναφέρουν πως η κατάσταση της αποθεραπείας του εξελίσσεται πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογιζόταν μέχρι τώρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x