Ευρώπη

«Η ΤΣΣΚΑ δίνει… λευκή επιταγή στον Σλούκα»

Διατεθειμένη να τινάξει την… μπάνκα στον αέρα, προκειμένου να κάνει δικό της τον Κώστα Σλούκα, φέρεται να είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με τους Τούρκους!

Αν και η φετινή σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, το όνομα του Κώστα Σλούκα είναι το πιο «καυτό» τη δεδομένη στιγμή στην Ευρώπη!

Ήδη, πολύ μεγάλα κλαμπ, συμπεριλαμβανομένου και του Ολυμπιακού έχουν κάνει κρούση στον Έλληνα γκαρντ, με τους Τούρκους να αναφέρουν πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι διατεθειμένη να δώσει… γη και ύδωρ για να του αποσπάσει την υπογραφή του.

Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θέλει απεγνωσμένα τον διεθνή γκαρντ και μάλιστα φέρεται να του έχει κάνει ήδη πρόταση καταθέτοντας… λευκή επιταγή, καθώς προτίθεται να του προσφέρει όσα χρήματα ζητήσει εκείνος.

Από ‘κει και πέρα, η Φενέρμπαχτσε θα επιδιώξει να κρατήσει τον Σλούκα στο ρόστερ της, με την προσφορά της για ανανέωση να αγγίζει τα 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως. Πρόταση έχει κάνει και ο Ολυμπιακός, που είναι ύψους 1,6 εκατ. ευρώ, ενώ σύμφωνα με τους Τούρκους, η Μπαρτσελόνα του προσφέρει κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Καταλήγοντας, το δημοσίευα αναφέρει πως αυτή την στιγμή ο Έλληνας γκαρντ αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x