Euroleague

Η χειρότερη επιθετική επίδοση στην ιστορία της Ζαλγκίρις λόγω Φενέρ!

Στο χειρότερο επιθετικό παιχνίδι της ιστορίας της στην Ευρωλίγκα υποχρέωσε τη Ζαλγκίρις η Φενέρμπαχτσε με το επιβλητικό 76-43, στο πρώτο μεταξύ τους ματς της σειράς των playoffs!

Πολύ γρήγορα θέλουν να ξεχάσουν στη Ζαλγκίρις τη βαριά ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, αλλά περισσότερο την εμφάνιση, στο πρώτο παιχνίδι των playoffs.

Κι αυτό γιατί, οι μόλις 43 πόντοι που πέτυχαν οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι η χειρότερη επιθετική συγκομιδή στην ιστορία της λιθουανικής ομάδας στην Ευρωλίγκα και σε όλες τις φάσεις της διοργάνωσης.

Μέχρι πρότινος, το χειρότερο επιθετικό βράδυ της Ζαλγκίρις στη διοργάνωση ήταν σε ματς με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στην κανονική περίοδο της σεζόν 2015/16, όταν και είχε ηττηθεί 80-50, έχοντας μάλιστα πρώτο σκόρερ τον Ίαν Βουγιούκα με 15 πόντους.

Από ‘κει και πέρα, οι 43 πόντοι είναι η δεύτερη χειρότερη επιθετική επίδοση σε ματς playoffs στην ιστορία της Ευρωλίγκας, όπου την πρώτη θέση έχει η Σιένα, η οποία είχε ηττηθεί από τον Ολυμπιακό 89-41, στο ΣΕΦ, ενώ το +33 για τη Φενέρμπαχτσε είναι η τρίτη μεγαλύτερη διαφορά στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, μετά το +39 (98-59) της Μπασκόνια κόντρα στην Μπενετόν τη σεζόν 2004/05 και φυσικά το +48 των «ερυθρόλευκων» απέναντι στους Ιταλούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x