Euroleague

Ιβάνοβιτς: «Και 40’ αν χρειαστεί ο Διαμαντίδης»

Στην μεγάλη συμμετοχή του Δημήτρη Διαμαντίδη (34’) στο δεύτερο ματς -λόγω μη βοηθειών απ’ τον Νέλσον- αναφέρθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς που έκανε λόγο για πολλά λάθη και δήλωσε αισιόδοξος ενόψει ΟΑΚΑ.

Ελλείψει βοηθειών απ' τον Νέλσον, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν έχει άλλη επιλογή απ' το να χρησιμοποιεί πολύ τον Δημήτρη Διαμαντίδη, όπως έκανε και στο δεύτερο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (34'). Ξεκαθάρισε, μάλιστα, πως εφόσον κριθεί απαραίτητο, ο «3D» δεν θα βγει... λεπτό την Δευτέρα, στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να μειωθεί η σειρά (στο 2-0 τώρα).

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάνοβιτς

«Η ΤΣΣΚΑ ήταν καλύτερη από εμάς και κέρδισε δίκαια. Ένας από τους λόγους που τα κατάφερε ήταν το ότι μπόρεσε να τιμωρήσει κάθε λάθος που κάναμε. Κάθε ένα λάθος μας στοίχιζε σε πόντους και αυτό ήταν κάτι που μας πλήγωσε. Από τη στιγμή που οι αντίπαλοί μας άνοιξαν τη διαφορά πάνω από τους 10 πόντους, για εμάς ήταν πάρα πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε στο ματς και να ανατρέψουμε την κατάσταση. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη στο ΟΑΚΑ, όπου μεταφέρεται η σειρά και να μειώσουμε στο σκορ. Όμως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να μειώσουμε τα λάθη μας».

Για τον μεγάλο χρόνο του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Μαυροβούνιος απάντησε: «Ο Νέλσον έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και γι αυτό δε μας έχει βοηθήσει όσο θέλαμε. Άλλωστε γι αυτόν τον λόγο παίζει αρκετή ώρα ο Διαμαντίδης. Και αν χρειαστεί τη Δευτέρα θα παίξει και 40 λεπτά. Νομίζω ότι στο τρίτο ματς μπορούμε να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x