Ελλάδα

Ίνγκλις: «Νιώθω την ΑΕΚ σαν το σπίτι μου»

Χαρούμενος με την επέκταση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, μέχρι το τέλος της σεζόν, δήλωσε ο Καρλ Ίνγκλις μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου.

Με αρκετό… άγχος ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Καρλ Ίνγκλις μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου, με τον Καναδό γκαρντ να εκφράζει την ικανοποίησή του για το αίσιο τέλος που είχαν οι συζητήσεις, αλλά και να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής και την επόμενη σεζόν στην «Ένωση».

«Θεωρώ ότι ήταν το πιο σημαντικό ματς για εμάς. Παίξανε δύο πολύ καλές ομάδες. Έπρεπε να παλέψουμε. Είχαμε πολύ καλή απόδοση και πήραμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Καρλ Ίνγκλις και συμπλήρωσε:

«Είχα την δυνατότητα να φύγω μέσω ενός μπάι άουτ προβλεπόταν στο συμβόλαιό μου. Πήγα στον Καναδά να χαλαρώσω με την οικογένεια μου. Οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ αγχωτικές. Ευτυχώς μπόρεσα να έρθω. Είμαι ικανοποιημένος με την κατάσταση στην ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω στην ΑΕΚ. Προφανώς η προσθήκη του Ποπς είναι πολύ σημαντική. Νιώθω την ΑΕΚ σαν το σπίτι μου. Είμαι χαρούμενος από τον κύριο Αγγελόπουλο, από τον κόσμο. Ήταν καλή νίκη για εμάς».

Για το αν η συμφωνία του με την ΑΕΚ έχει ισχύ και για μετά το καλοκαίρι: «Μέχρι το καλοκαίρι είναι το συμβόλαιο, αλλά έχουμε πολύ χρόνο ακόμα για να δούμε μέχρι τότε τι θα γίνει για τη νέα σεζόν. Θα συζητήσουμε για περαιτέρω συνεργασία. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Αυτό είναι που κρατάω. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και θέλω να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x