Ελλάδα

Ήρθε για ΑΕΚ ο Τζαουάντ Γουίλιαμς

Ο Τζαουάντ Γουίλιαμς ήρθε στην Ελλάδα εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας της ΑΕΚ.

Το χορό των αφίξεων άνοιξε για την ΑΕΚ ο Τζαουάντ Γουίλιαμς, εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Ο 33χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έφτασε στην Αθήνα και στο αεροδρόμιο τον περίμεναν ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, Γιώργος Χήνας, καθώς και ο ατζέντης του, Γιώργος Σπανός.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Νιώθω το περιβάλλον αρκετά οικείο εδώ, ενώ υπάρχει μεγάλη ιστορία και παράδοση στην ομάδα. Ευελπιστώ να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν με την ομάδα», είπε ενώ αναφερόμενος στον κόσμο της ομάδας, σχολίασε: «Περιμένω πως και πως την στήριξή τους. Όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή μου στην ομάδα έλαβα πολλά μηνύματα στα social media. Η στήριξη του κόσμου κάνει τη δουλειά μου πιο εύκολη».

Για την καριέρα του στο NBA, είπε: «Σίγουρα, το να παίξω στο ΝΒΑ με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου, όπως και το να παίξω σε ένα περιβάλλον όπως είναι η North Carolina στο NCAA. Έχω παίξει μπροστά σε ενθουσιώδες κοινό και αυτό με βοήθησε πολύ. Και είμαι σίγουρος πως όταν δουλεύει, έρχονται καλύτερες μέρες», ενώ ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού που του αρέσει περισσότερο, λέγοντας: «Το στυλ που μου αρέσει είναι να σουτάρω. Με όποιον κι αν είμαι αντίπαλος δεν έχει σημασία, εγώ θα παίζω σκληρά κάθε μέρα. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x