Euroleague

Ιτούδης: «Αλλάξαμε το… τσιπ μετά το κακό τρίτο δεκάλεπτο»

Πολύ χαρούμενος με τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Φενέρμπαχτσε ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος την απέδωσε στην αποφασιστικότητα των παικτών του.

Η αντίδραση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά το μέτριο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά και η αποφασιστικότητα των παικτών της, έφεραν τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Ένα από τα κλειδιά ήταν τα λάθη, καθώς υποχρεώσαμε τη Φενέρ να κάνει 18. Έχουν τρομερές μονάδες με επιθετικό ταλέντο, αλλά τους αναγκάσαμε να κάνουν πολλά λάθη. Αυτό ήταν το κλειδί. Όταν έχουμε περισσότερες κατοχές, τότε ενεργούμε καλύτερα. Ήταν πιο εύστοχοι στα δίποντα, είχαν περισσότερα ριμπάουντ και εμείς δεν μπορούσαμε να πάμε πολλές φορές στη γραμμή των βολών. Αλλά, είχαμε τη δυνατότητα να σώσουμε μπάλες και να έχουμε περισσότερες επιλογές. Σαφώς και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, καθώς ήταν ένα σφιχτό παιχνίδι και όποιος και να το κέρδιζε θα ήταν δίκαιο.

Όμως, το θετικό ήταν πως αλλάξαμε το… τσιπ μετά το κακό τρίτο δεκάλεπτο, όπου δεν κάναμε καλή δουλειά στην επίθεση. Είχαμε μπλοκάρει από τις αλλαγές τους και τα “ένας με έναν”, τα οποία μας πόνεσαν πολύ. Τότε, αρχίσαμε να κυκλοφορούμε την μπάλα και να έχουμε ελεύθερα σουτ, δεύτερες ευκαιρίες, πολλά ντράιβ και όταν το κάναμε αυτό στο δεύτερο μέρος του τρίτου δεκαλέπτου και στο τέταρτο, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ήταν άλλο ένα ματς σε αυτό τον μαραθώνιο και οι παίκτες έδειξαν αποφασιστικοί σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και αυτό το δείχνουν κάθε μέρα στις προπονήσεις. Γι’ αυτό, τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x