Euroleague

Ιτούδης: «Άλλος Παναθηναϊκός με τον φανταστικό κόσμο του»

Έναν πολύ βελτιωμένο και πιο παθιασμένο Παναθηναϊκό που θα πάρει δύναμη από το κοινό του περιμένει να αντιμετωπίσει ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης, το βράδυ της Δευτέρας.

Ούτε το 2-0, ούτε η αίσθηση υπεροχής σε όλα που βγάζει η ΤΣΣΚΑ παρασύρουν τον Δημήτρη Ιτούδη εν όψει της μεταφοράς της σειράς στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής της ρωσικής ομάδας περιμένει την αντίδραση του Παναθηναϊκού και υπολογίζει πολύ στον παράγοντα έδρα.

«Είμαστε μπροστά με 2-0 και παίξαμε καλό μπάσκετ στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, αλλά δεν περιμένουμε να έχουμε εύκολο έργο στην Αθήνα. Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή. Ίσως κάποιες νίκες να μοιάζουν εύκολες, αλλά αυτό οφείλεται σε αφοσίωση, σκληρή δουλειά και σοβαρότητα. Έχουμε αρκετή εμπειρία για να αντιλαμβανόμαστε πως θα γίνει μάχη στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να προσέξουμε το δικό μας παιχνίδι και να έχουμε υπόψη πως ο Παναθηναϊκός παίζει καλύτερα στην έδρα του. Ο Σλότερ και ο Μποχωρίδης ίσως επιστρέψουν, ενώ ο Παναθηναϊκός θα παίξει επιθετικά και με ενέργεια από τον φανταστικό κόσμο του. Εμείς θα πρέπει να έχουμε περισσότερες κατοχές και να προσέξουμε καλά την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και να πάρουμε τη μάχη των ριμπάουντ», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός, που δεν υπολογίζει και πάλι στον τραυματία Βιτάλι Φριτζόν.

Σε ανάλογο μήκος κύματος η τοποθέτηση του Σόνι Γουίμς. «Ξέρουμε πολύ καλά πώς είναι να παίζεις στο ΟΑΚΑ. Θα γίνει σκληρό παιχνίδι, αλλά εμείς θα πρέπει να κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς τον βασικό μας στόχο. Τελευταία παίζουμε καλά και θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε σαν ομάδα για να νικήσουμε στην Αθήνα», είπε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x