Ευρώπη

Ιτούδης: «Δείξαμε χαρακτήρα και ήμασταν ενωμένοι»

Περήφανος για την αντίδραση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, λόγω του τραυματισμού του Χάντερ, ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης, όπως δήλωσε μετά τη νίκη επί της Χίμκι.

Πολύ χαρούμενος με τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Χίμκι ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης, καθώς η ομάδα του έβγαλε αντίδραση και ενότητα μετά τον τραυματισμό του Οθέλο Χάντερ στο πρώτο δεκάλεπτο, όπου στην ουσία αναγκάστηκε να παίξει χωρίς σέντερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα σοκ για εμάς, καθώς τραυματίστηκε ο Οθέλο Χάντερ και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Χάινς, ξεμείναμε από σέντερ. Ωστόσο, ήμασταν έτοιμοι και παίξαμε με διάφορους φόργουορντ για σέντερ. Σε αυτή την κατάσταση, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, ενωμένη, παρά το γεγονός ότι δεν ένιωθε άνετα. Και όπως είπα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, τέτοιες καταστάσεις δίνουν αυτοπεποίθηση, χαρακτήρα και παίρνουν από τους παίκτες κάποια πράγματα ασυνήθιστα. Γενικά, ήμασταν καλύτεροι σήμερα, κερδίσαμε σε τρία δεκάλεπτα και αντισταθήκαμε στη Χίμκι, όταν εκείνη προσπάθησε να επιστρέψει, για να πάρουμε μία σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας που μας βοήθησαν».

Για τον τραυματισμό του Χάντερ: «Ακριβώς, δεν ξέρουμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Χάντερ. Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις του. Πήγε αμέσως στο νοσοκομείο και ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x