Στα λάθη της ομάδας του στο φινάλε και την τύχη του Παναθηναϊκού απέδωσε την ήττα της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα ο Δημήτρης Ιτούδης.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση στο φινάλε και δεν μιλάω μόνο για την τελευταία κατοχή. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς με ηρεμία, γιατί ήμασταν στο +7 αλλά δεχτήκαμε τέσσερις πόντους σε μια επίθεση. Σε ένα τόσο κλειστό ματς η διαφορά 9-10 πόντων που είχαμε κάποιες στιγμές ήταν καλή, αλλά κάθε φορά επιτρέπαμε στον αντίπαλο να επιστρέψει εύκολα στο παιχνίδι. Θα έπρεπε να επιτεθούμε πιο έξυπνα, να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και όχι να κάνουμε διαχείριση του χρόνου. Όμως σε ένα τόσο όμορφο παιχνίδι, όπως είναι το μπάσκετ, πολλές φορές τα πράγματα κρίνονται από την τύχη. Δεν θα επιρρίψουμε ευθύνες ο ένας στον άλλο, αλλά θα αναλύσουμε τα λάθη μας και θα συνεχίσουμε για το στόχο μας», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ