Euroleague

Ιτούδης: «Θα διαμαρτυρηθούμε επίσημα για τη διαιτησία στην Ευρωλίγκα»

Έξαλλος ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης με τη διαιτησία μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ από τη Βαλένθια και τη δική του αποβολή με δύο τεχνικές ποινές.

Επίσημη διαμαρτυρία για το επίπεδο της διαιτησίας θα κάνει η ΤΣΣΚΑ στην Ευρωλίγκα, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά την ήττα της ομάδας του στη Βαλένθια. Ο Έλληνας τεχνικός αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές στην τέταρτη περίοδο και ήταν έξαλλος με τα σφυρίγματα.

«Είναι καλό που δεν αποβλήθηκα από εδώ. Πίστευα πως ένας από τους διαιτητές θα μπορούσε να με αποβάλει από τη συνέντευξη Τύπου. Είναι ακόμα στα αποδυτήρια και δόξα το Θεό είμαι εδώ και μου επιτρέπεται να μιλήσω. Η Βαλένθια είναι ένας σπουδαίος οργανισμός και κάνει σπουδαία προσπάθεια. Αλλά εμείς ως ομάδα και οργανισμός αξίζουμε ένα καλύτερο επίπεδο διαιτητών. Αποβλήθηκα επειδή προέτρεψα την ομάδα μου να παίξει καλύτερη άμυνα. Μια φορά συζητήσαμε με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο και θα στείλουμε επίσημη διαμαρτυρία για το επίπεδο των διαιτητών. Δυστυχώς αρχίζω έτσι ένα παιχνίδι που μου άρεσε πολύ και κόντρα σε μια ομάδα, όπως η Βαλένθια, που τη σέβομαι», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x