Ελλάδα

Καββαδάς: «Να μας στηρίξει ο κόσμος με Μπεσίκτας»

Για ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι ενάντια στην Μπεσίκτας έκανε λόγο ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος κάλεσε όλους τους οπαδούς του Άρη να βρεθούν στο γήπεδο στη φιλική αυτή αναμέτρηση, με δηλώσεις του.

Να βρεθούν όλοι οι οπαδοί και φίλοι του Άρη στο «Nick Galis Hall», στην αυριανή (24/09, 19:00) φιλική αναμέτρηση με την Μπεσίκτας, ζήτησε ο Βασίλης Καββαδάς, μέσω δηλώσεών του στο επίσημο κανάλι του «Αυτοκράτορα».

Ο 24χρονος σέντερ ανέφερε: «Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας. Έχουν μείνει δύο φιλικά παιχνίδια, ένα με την Μπεσίκτας το Σάββατο (23/09) στην έδρα μας κι ένα στο Βουκουρέστι, την άλλη εβδομάδα. Η ομάδα αρχίζει και δένεται. Μέρα με τη μέρα προπονούμαστε όλο και καλύτερα. Δουλεύουμε σκληρά, ειδικά τώρα που γυρνάνε και τα παιδιά που μας έλειπαν. Πιστεύω πως όσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Θα βρίσκουμε τη χημεία μας, τους αυτοματισμούς μας και θα παίζουμε καλό μπάσκετ.

Όσον αφορά το φιλικό με την Μπεσίκτας, πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, με ένα δυνατό ρόστερ και έναν καλό προπονητή. Περιμένουμε ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Και καλώ όλους του οπαδούς και φίλους του Άρη να βρίσκονται στο γήπεδο, να μας στηρίξουν, γιατί τους χρειαζόμαστε σε όλα τα παιχνίδια, όπως έκαναν ήδη με την ΤΣΣΚΑ και η έδρα ήταν καταπληκτική
».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x