Ελλάδα

ΚΑΕ Λαύριο: «Προσωπικές οι απόψεις του Λυχναρά, συνεχίζουμε τον αγώνα για απονομή δικαιοσύνης»

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Λαύριο ξεκαθάρισε πως οι θέσεις της έχουν εκφραστεί από τον πρόεδρο Γιάννη Ψαράκη και ότι ο Άρης Λυχναράς δεν κατέχει θέση στο Δ.Σ. της.

Διευκρινίσεις για την δήλωση του Άρη Λυχναρά σχετικά με την προσφυγή του Ολυμπιακού και την τύχη της, θέλησε να δώσει το Λαύριο, με την ομάδα της ανατολικής Αττικής να εκδίδει επίσημη ανακοίνωση. Κάνοντας λόγο αφενός για προσωπικές απόψεις του και αφετέρου για μη παρουσία του στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας!


Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο
:

« Η ΚΑΕ Λαύριο, ξεκαθαρίζει ότι ο κ. Άρης Λυχναράς στο σημερινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ εξέφρασε προσωπικές απόψεις και όχι τις θέσεις της ΚΑΕ Λαύριο.

Οι θέσεις της ΚΑΕ Λαύριο, εκφράστηκαν από τον Πρόεδρο της, κ. Γιάννη Ψαρράκη, με όσα είπε και έπραξε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας.

Η ΚΑΕ Λαύριο συνεχίζει τον αγώνα της για την αποκατάσταση της τάξης και την απονομή δικαιοσύνης, έχοντας τη συμπαράσταση όλων των ομάδων της Λίγκας και όχι μόνο.

Υ.Γ. Διευκρινίζουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνεύσεων, ότι ο κ. Άρης Λυχναράς ΔΕΝ κατέχει καμία θέση στο Δ.Σ. της ΚΑΕ Λαύριο όπως λανθασμένα γράφτηκε στο διαδίκτυο.

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x