Μια καλή εμφάνιση κόντρα στη Γαλλία έθεσε στόχο για την Εθνική ομάδα μπάσκετ η Έλενα Καφαντάρη.

«Γνωρίζουμε τη Γαλλία, καθώς την αντιμετωπίσαμε και στο Ευρωμπάσκετ. Θεωρώ ότι χρωστάμε μια καλή εμφάνιση απέναντι σε αυτή την ομάδα αν και νομίζω ότι στο Ευρωμπάσκετ τα πήγαμε καλά σχετικά και ήμασταν κοντά στο σκορ. Βέβαια η Γαλλία είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι στην Πράγα, καθώς έχει στις τάξεις της και τη Γκρουντά. Μπορεί να σταμάτησε η Ντουμέρκ, αλλά η Επούπα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όπως και η Γιοχάνες. Γκρουντά και Γιοχάνες αποτελούν τις δύο παίκτριες - κλειδιά της ομάδας. Το παιχνίδι Γαλλίας είναι μελετημένο και οργανωμένο, ξέρουν από που πρέπει να χτυπήσουν και η τακτική τους είναι πάνω σε συγκεκριμένες παίκτριες, κάτι το οποίο εκμεταλλεύονται πολύ», ανέφερε και συνέχισε:

«Εμείς θέλουμε να ακολουθήσουμε την τακτική μας και να εφαρμόσουμε στο γήπεδο αυτά που θα πούμε. Η Γαλλία δεν έχει το στυλ παιχνιδιού του Καναδά, αλλά οι αθλήτριές της θα τρέξουν μπροστά και θα βγουν στον αιφνιδιασμό. Εμείς, σίγουρα, θα πάμε σε μια διαφορετική τακτική σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι», κατέληξε.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ