Μουντομπάσκετ 2014

Καϊμακόγλου: «Τώρα αρχίζει το Μουντομπάσκετ»! (Web TV)

Το στέρεο πάτημα της Εθνικής στο έδαφος -παρά το απόλυτο στην πρώτη φάση του Μουντομπάσκετ- επιβεβαίωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου. Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε ότι το τουρνουά τώρα αρχίζει για την ομάδα μας

Αποστολή στη Μαδρίτη, Χρήστος Ρομπόλης

Δείγμα του πόσο… δεν έχουν πάρει αέρα τα μυαλά των παικτών της Εθνικής μας έδωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Ο Έλληνας φόργουορντ δήλωσε ικανοποιημένος από το «5 στα 5», αλλά ξεκαθάρισε πως στο μυαλό της ομάδας «ό,τι έγινε στη Σεβίλλη, μένει στη Σεβίλλη».

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι «το κανονικό τουρνουά τώρα αρχίζει», τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σέβεται τη Σερβία, αλλά θα είναι έτοιμο για να τη νικήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καϊμακόγλου

Για την επόμενη μέρα του «5 στα 5»: «Σήμερα είναι μέρα αποφόρτισης για το σώμα και το μυαλό. Όταν βρίσκεσαι σε ένα τουρνουά με τόσα συνεχόμενα παιχνίδια, ειδικά το μυαλό πρέπει να χαλαρώνει. Θα μελετήσουμε κι άλλο τον αντίπαλο και θα είμαστε έτοιμοι».

Για το μεγάλο ατού της ομάδας: «Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι χαιρόμαστε το παιχνίδι. Κάνουμε το χόμπι μας επάγγελμα, παίζουμε για τη χώρα μας και αυτή η καλή διάθεση βγαίνει και αντανακλά προς τα έξω.

Αν το λέγαμε πριν το τουρνουά ότι θα ξεκινήσουμε με πέντε νίκες, θα πανηγυρίζαμε και θα λέγαμε ότι πάμε για το χρυσό. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Όπως λένε στις ΗΠΑ, «ό,τι γίνεται στο Λας Βέγκας, μένει στο Λας Βέγκας», έτσι κι εμείς λέμε «ό,τι έγινε στη Σεβίλλη, μένει εκεί. Το κανονικό τουρνουά ξεκινάει τώρα».


Για το πώς προσεγγίζουν το ματς: «Οι προπονητές μας προετοιμάζουν άψογα και αύριο θα έχουμε το πλάνο αντιμετώπισης του αντιπάλου. Περισσότερο όμως πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, να βελτιώσουμε τα κενά διαστήματά μας και την άμυνα».

Για το φιλικό προετοιμασίας με τους Σέρβους: «Στο φιλικό είχαμε απουσίες κι εμείς και εκείνοι. Πάνω-κάτω τους ξέρουμε, είναι παίκτες μεγάλης κλάσης και μια σχολή που σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις βρίσκεται εκεί. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό γι’ αυτούς, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη νίκη».

Για την υπόσχεση στον Μαυροειδή ότι θα ξυρίσει το μούσι: «Αν ήταν εδώ ο Δημήτρης, θα τον άφηνα να μου το κουρέψει αυτός (γέλια). Του εύχομαι καλή τύχη μετά από μια δύσκολη περίοδο γι’ αυτόν και να είναι καλά για να παρουσιαστεί όπως πρέπει στη νέα του ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x