Ελλάδα

Καλαφατάκης: «Ο Πανιώνιος δίνει μάχη με τον χρόνο»

Ευχαριστημένος με την αντίδραση των παικτών του, στη φιλική νίκη του Πανιωνίου επί του Λαυρίου, ήταν ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Μάχη με τον… χρόνο, ώστε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην Α1, δίνει ο Πανιώνιος, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης με τη φιλική νίκη επί του Λαυρίου.

Στη συνέχεια, ο έμπειρος κόουτς τόνισε πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης χρειάζεται μεγάλη αυτοπεποίθηση εκ των έσω και πίστη εκ των έξω.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης:

«Συνεχίζουμε να δίνουμε “μάχη” με τον χρόνο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, δεδομένων των συνθηκών που δημιουργήθηκε η ομάδα και των οικονομικών δυνατοτήτων που υπάρχουν, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Το μεγαλύτερο κέρδος του φιλικού με το Λαύριο, είναι η αντίδραση που είχαμε στον αγωνιστικό χαρακτήρα μας και στον εγωϊσμό μας, μια ημέρα μετά το φιλικό με την ΑΕΚ. Δεν θέλουμε από τον κόσμο του Πανιωνίου να μας κρίνει επιεικώς, αλλά να έχει την απαραίτητη υπομονή για να βοηθήσει όλους τους παίκτες να φτάσουν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Η φετινή ομάδα χρειάζεται μεγάλη αυτοπεποίθηση εκ των έσω και πίστη εκ των έξω. Με την απαραίτητη αγάπη και συμπαράσταση, ο Πανιώνιος θα κερδίσει την θέση που αξίζει να έχει στην Α1 κατηγορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x