Ελλάδα

Καλαμπάκος: «Εμείς δυστυχώς θα ξαναγυρίσουμε παιδάκια στην Αμαλιάδα»

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Ντίνος Καλαμπάκος μετά την ήττα του Κοροίβου Αμαλιάδας από τα Τρίκαλα.

Απογοητευμένος και προβληματισμένος ήταν ο Ντίνος Καλαμπάκος μετά την ήττα του Κοροίβου από τα Τρίκαλα, καθώς δήλωσε πως η ομάδα της Αμαλιάδας έχει μία νίκη λιγότερη στο τέλος του πρώτου γύρου της Α1, σε σχέση με όσα είχε υπολογίσει στην αρχή της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντίνος Καλαμπάκος:

«Πολλά συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, πολλά συγχαρητήρια στον γίγαντα δίπλα μου (σ.σ. Τακιανός), έκανε μια εξαιρετική αρχή στην έδρα του και μπήκε σε διαδικασία να σκέφτεται σοβαρά την σωτηρία του. Για το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά πράγματα μόνο κάτι συγκεκριμένο. Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι αυτά που ξεχωρίζουν και σε κάνουν από παιδάκι, άντρα. Εμείς δυστυχώς θα ξαναγυρίσουμε παιδάκια στην Αμαλιάδα. Είτε λόγω του νεαρού της ηλικίας, είτε από λάθος δικό μου, δικό μας, που δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε την μεγάλη σημασία που είχε αυτή η αγωνιστική για εμάς. Είμαστε μια νίκη πίσω από αυτές που υπολογίζαμε στον πρώτο γύρο και νομίζω ότι καταλαβαίνετε ότι πλέον ήμαστε και εμείς στρυμωγμένοι.

Κλείνει ο γύρος και πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Εγώ στη σειρά μου πρέπει να τοποθετηθώ στην διοίκηση και να κριθώ, οι παίκτες με την σειρά τους πρέπει να λογοδοτήσουν στο προπονητικό τιμ και να κριθούν. Θα δούμε τώρα τι θα κάνουμε και πως θα συνεχίσουμε από Δευτέρα, να γυρίσουμε στην Αμαλιάδα να ξεκουραστούμε και στις επόμενες μέρες να δούμε πως μπορούμε να βελτιωθούμε και να βοηθήσουμε την ομάδα. Και πάλι συγχαρητήρια, και καλή συνέχεια στον Φώτη και στα Τρίκαλα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x