Euroleague

Καλαμπάκος στον ΣΠΟΡ FM: «Έλλειψε η ενέργεια του Παπανικολάου. Σήμερα θα είναι διαφορετικά»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ντίνου Καλαμπάκου στον ΣΠΟΡ FM 94,6...

Πεπεισμένος ότι σήμερα ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να πάρει τη νίκη και να ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά με τη Ζαλγκίρις δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντίνος Καλαμπάκος. Ο προπονητής του Κοροίβου υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι σήμερα να είναι διαφορετικοί από την στιγμή που θα έχουν στην διάθεσή τους και τον Παπανικολάου του οποίου η ενέργεια που βγάζει στο παρκέ έλλειψε πάρα πολύ στο πρώτο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντίνου Καλαμπάκου:

Για τη μάχη της παραμονής:

«Δεν φάνταζε έτσι η χρονιά για εμάς γιατί ξεκινήσαμε καλά. Αλλά από την στιγμή που ο Πανιώνιος ενισχύθηκε και έκανε τέτοια αποτελέσματα μας έβαλε σε μπελάδες. Η Λάρισα πήρε και τον Λαμπρόπουλο, τώρα... Εμείς περιμένουμε με τα Τρίκαλα την τελευταία αγωνιστική να δούμε τι θα γίνει. Ο Πανιώνιος δείχνει καλός. Κριτήριο το παιχνίδι με τον Άρη»

Για το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟ:
«Ήταν λογικό η Ρεάλ να αντιδράσει. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟ θα αντιδράσει και εκείνος στη Μαδρίτη. Δεν είναι το ίδιο με το Ολυμπιακός – Σιένα. Ο ΠΑΟ είναι ανταγωνιστικός. Έχει υπερηφάνεια, ποιότητα, θα είναι ανταγωνιστικός σίγουρα στην Ισπανία. Στο πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟ ήταν ισοπεδωτικός. Δεν θα μπορούσε να γίνει και πάλι. Η Ρεάλ άλλαξε. Ίσως ο ΠΑΟ έμεινε και στο πρώτο παιχνίδι...».

Για το σημερινό Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις:
«Μου έκανε έκπληξη η ποιότητα της Ζαλγκίρις. Βέβαια ακόμη και τώρα δεν φαντάζει τόσο φόβητρο. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το σημερινό και ένα εκτός. Η ενέργεια του Παπανικολάου έλλειψε πάρα πολύ από το πρώτο παιχνίδι».

Πώς καλύπτεται το θέμα της ενέργειας από τους αγώνες:
«Ο ΠΑΟ τους κατάπιε στο πρώτο από την ενέργεια. Για τον Ολυμπιακό έλλειψε η ενέργεια ειδικά του Παπανικολαου. Όλα τα ματς πάνε στην ενέργεια που θα έχουν οι παίκτες και όποιος αντέξει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x