Ελλάδα

Καλαμπάκος: «Τώρα πιστεύω να μπούμε σε ρυθμό»

Σε καλύτερο ρυθμό ελπίζει πως θα μπουν οι παίκτες του Κόροιβου από ‘δω και πέρα μετά το πέρας των δύσκολων παιχνιδιών ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Ο τεχνικός των Ηλείων τόνισε πως δεν τους βγαίνουν όλα αυτά που έχουν σχεδιάσει στις προπονήσεις της εβδομάδας και θεωρεί πως δεν έχουν προσφέρει καθόλου καλό μπάσκετ στους φιλάθλους. Θεωρεί πως φοβήθηκαν και σεβάστηκαν περισσότερο από όσο έπρεπε τον Παναθηναϊκό, όμως πιστεύει πως το ευχαριστήθηκαν κιόλας σε ένα χαλαρό και ελεύθερο ματς και πως με το μπάτζετ που υπάρχει δεν μπορούν να γίνουν περισσότερα πράγματα.

Αναλυτικά: «Δουλεύουμε αρκετά όλη την εβδομάδα, αλλά δεν πετυχαίνουμε με τις μεγάλες ομάδες όλα αυτά που προγραμματίζουμε ή σχεδιάζουμε. Πέρασε ένα δύσκολο δεκαπενθήμερο, γιατί παίξαμε κολλητά με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ελπίζω ότι τώρα που τελείωσαν αυτά τα παιχνίδια να μπούμε σε ρυθμό.

Παίζαμε διαφορετικές μέρες και ταλαιπωρηθήκαμε, συν τα ταξίδια που είναι πολλά. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί ερχόμαστε από τρία πολύ άσχημα παιχνίδια σε θέματα ποιότητας μπάσκετ. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε για να είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια που χρειαζόμαστε.

Έχουμε χρόνο μπροστά μας, τα αποτελέσματα είναι περίεργα. Θέλαμε τύχη, όπως στο παιχνίδι της Λευκάδας με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν ήρθε με τα πόδια από τη Μόσχα για να είναι κουρασμένος. Ό,τι σχεδιάσαμε δεν το καταφέραμε. Τους φοβηθήκαμε και τους σεβαστήκαμε παραπάνω απ’ όσο έπρεπε.

Το παιχνίδι το ευχαριστηθήκαμε όταν παίζαμε ελεύθερα και είχε ξεφύγει το ματς. Σε βολεύουν αυτά τα παιχνίδια να δεις πράγματα για την ομάδα σου. Έχουμε δρόμο αρκετό ακόμα, αλλά βρίσκουμε κάποια στοιχεία και σημάδια βελτίωσης για να αισθανόμαστε λίγο καλύτερα.

Δεν υπάρχει πίεση. Στην Α2 κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα. Εδώ είναι διαφορετικός κόσμος. Η Α1 είναι διαφορετικός κόσμος σε σχέση με αυτά που είχα συνηθίσει να βλέπω και να κάνω. Ευχάριστος κόσμος.

Ο Κόροιβος θυμίζει πολλά πράγματα από τη δικιά μου την παλιά ομάδα. Δεν έχουμε πολλά χρήματα, σώθηκε την τελευταία στιγμή. Οι άνθρωποι ξέρουν που είναι και τι προβλήματα έχουμε. Εγώ είμαι σε γνώριμη κατάσταση. Είμαστε κωλοπετσωμένοι σε αυτό που κάνουμε.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια. Αν δεν αντέχεις να πληρώσεις, δεν τα σκέφτεσαι κιόλας. Προσπαθείς να πας με το μπάτζετ που έχεις και τα παιδιά που έχεις. Τα παιδιά σκοτώνονται και παλεύουν. Θα εξαντλήσουμε για το που μπορεί να φτάσει ο καθένας. Αν αυτό είναι αρκετό για τον Κόροιβο θα φανεί. Δεν είμαι απογοητευμένος, παλεύω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x