Μουντομπάσκετ 2023

Καλάθης: «Δεν φοβόμαστε κανέναν. Θα πάμε όπου μας οδηγήσει ο Γιάννης»

Ο Νικ Καλάθης κρατά τη νίκη, ανυπομονεί για τη δεύτερη φάση και ξεκαθαρίζει πως δεν φοβάται αλλά φυσικά υπολογίζει πολύ ΗΠΑ και Τσεχία.

Ικανοποιημένος από την παρουσία της Εθνικής ήταν ο Νικ Καλάθης μετά τη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας και μίλησε για ένα νέο τουρνουά που ξεκινά στη δεύτερη φάση.

«Ήταν μια καλή νίκη για μας. Τα επόμενα δύο ματς είναι νοκ άουτ για την Εθνική. Η Νέα Ζηλανδία είναι ιδιαίτερη ομάδα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τα αδέρφια Γουέμπστερ μάς έκαναν ζημιά, έβαλαν πολλά μεγάλα σουτ και πάντα ήταν δύσκολοι αντίπαλοι. Εμείς πήγαμε καλά στην επίθεση, ο Γιάννης (σ.σ. Αντετοκούνμπο) έπαιξε πολύ καλά, ο Ιωάννης (σ.σ. Παπαπέτρου) έβαλε κάποια μεγάλα σουτ και όλοι βγήκαν μπροστά. Τώρα ανυπομονούμε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Εμείς ακολουθούμε τον Γιάννη (σ.σ. Αντετοκούνμπο), είναι μεγάλη η επιρροή του και στις δύο πλευρές του παρκέ. Εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν, οι ΗΠΑ είναι μεγάλη ομάδα αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Η Τσεχία είναι επίσης καλή ομάδα, κέρδισε την Τουρκία και θα έρθει με καλή ψυχολογία. Εμείς ανυπομονούμε για ένα διαφορετικό τουρνουά πλέον και θα προσπαθήσουμε για δύο νίκες», τόνισε ο γκαρντ της Εθνικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x