Ελλάδα

Καλάθης: «Εύκολη απόφαση να μείνω, φέτος να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή»

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και τους στόχους της νέας σεζόν.

Δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ο Νικ Καλάθης. Ο διεθνής γκαρντ χαρακτήρισε την απόφασή του εύκολη και τόνισε πως φέτος μεγάλος στόχος είναι η παρουσία στο Final 4 και πως αυτή θα έρθει αν φορμαριστεί η ομάδα του την κατάλληλη στιγμή.

Αναλυτικά ο Νικ Καλάθης μίλησε στη Real News για:

-τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Οι φιλοδοξίες-προσδοκίες του συλλόγου δεν αλλάζουν ποτέ. Πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στο Final Four. Και φυσικά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αλλά είναι σημαντικό προηγουμένως να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον στην ομάδα, καθώς έχουμε καινούργια παιδιά που καλούνται να εγκλιματιστούν στο νέο τους περιβάλλον».

-την περσινή σεζόν: «Πέρυσι πήραμε το πρωτάθλημα, κάτι εξαιρετικά τιμητικό για την ιστορία και το πρεστίζ του κλαμπ. Όμως, χάσαμε το Κύπελλο. Στην Ευρωλίγκα πραγματοποιήσαμε καλή πορεία στην κανονική περίοδο, αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Final Four. Τη νέα σεζόν θέλουμε να παίξουμε το σωστό μπάσκετ την κατάλληλη στιγμή, τότε που θα κληθούμε να δώσουμε μια σειρά πέντε αγώνων με ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, η Ρεάλ, η Φενέρ κ.ά. Αν μπορέσουμε, εννοείται, να αποδώσουμε καλό και σταθερό μπάσκετ, συνδυάζοντας θέαμα και ουσία σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, θα είναι το ιδανικό».

-την παραμονή του στην ομάδα: «Ήταν μια εύκολη απόφαση. Δεν έχω παίξει πολύ με τα παιδιά λόγω της Εθνικής και ανυπομονώ να δεθώ μαζί τους, να γίνουμε ένα. Ως πλέι μέικερ, είναι και δουλειά μου να κάνω τους άλλους χαρούμενος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x